Thuis Front Commissie Dag

  Mime Speler Jaap Oudenampsentreedt op tijdens de TFC-dag van de EZA op 10 maart in Ermelo. Jaap Oudenampsen zal een aantal mime stukken opvoeren en hij wordt begeleid door gitarist Jan Jaap Gobius du Sart. Op een bijzonder wijze weet Jaap Oudenampsen (Bijbelse) onderwerpen, zonder woorden, uit te beelden in onze leefwereld. De voorstellingen zijn verrassend, houden ons een spiegel voor en zetten ons aan het denken.De onderwerpen die Jaap op de TFC-dag in mime uitbeeldt zijn: De collecte (geefgedrag), Maskers (God heeft ons gemaakt, tevreden?), De vlinder (relaties), Verzoening (strijd tussen goed en kwaad).
  Hoofdspreker op de TFC-dag is Kees Jan Rodenburg, directeur van Near East Ministry (NEM). Kees Jan gaat spreken over Galaten 6:9 “Laten we daarom het goede doen, zonder op te geven, want als we niet verzwakken zullen we oogsten wanneer de tijd daarvoor gekomen is.” Kees Jan is jaren zendingswerker geweest in Israel en weet uit ervaring hoe belangrijk het thuisfront is voor de werker op het veld. Hij zal ingaan op de geestelijk aspecten van ’thuisfront zijn’. In de workshops ligt het accent meer op de praktische onderdelen. Meer info over Kees Jan Rodenburg vind je hier.
  Bijna is ie er! De vernieuwde uitgave van het boek ‘Samen uit, samen thuis‘. De vorige uitgave was bijzonder populair bij TFC’s (uitverkocht). Dit boek is een uitstekende handleiding in het opzetten van een TFC en om de TFC goed te laten functioneren zodat de missionaire werker beter zijn/haar missie kan uitvoeren. De nieuwe uitgave is op 10 maart beschikbaar en is geactualiseerd. De prijs is € 9.95 maar voor bezoekers op de TFC-dag geldt een speciale prijs van € 7,50 (alleen op 10 maart 2012).
  Het is verstandig om te kijken of je zendingswerker (nog) goed is verzekerd.  EZA-Verzekeringen is tijdens de TFC-dag aanwezig om jullie hierover verder te informeren. Dat kan zowel in de workshop als op het ‘kennisplein’. Daarnaast heeft EZA-Verzekeringen twee boekjes uitgegeven die gaan over risico’s en verzekeringen voor zendingswerker en organisatie. Voor meer info over EZA-Verzekeringen klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *