Pastoraat

Even voorstellen,

Wij zijn Johan en Laila Konstapel en wij mogen zorgen voor onze 4 prachtige kids (op de foto nog 3). Al jaren zijn wij lid in deze Gemeente waar we ons verbonden voelen met onze broers en zussen. Dit is een gemeente waar we ons thuis voelen en waar we ons voor in willen zetten.

We zijn gevraagd of wij het eerste aanspreekpunt willen zijn voor mensen die zorg nodig hebben. Denk hierbij aan praktische zorg als koken, schoonmaken en boodschappen doen wanneer iemand ziek is, zorg in de vorm van een bezoekje doen, gezelschap bieden, aandacht geven aan elkaar. Maar ook pastorale zorg voor mensen die worstelen met geloofsvragen, neerslachtigheid, verslavingen, behoefte hebben aan een luisterend oor, mensen die een moeilijke tijd doorgaan zoals relatie problemen, ziekte of weten dat het leven hier op aarde niet lang meer zal duren en ze misschien twijfels hebben over het hiernamaals.

Ook in deze rumoerige tijd kunt u angstig zijn of zich eenzaam voelen en heeft u behoefte aan iemand die belt, naar u luistert, voor u bidt en u bemoedigt. Wanneer dit zo is kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0654934282. Wanneer we de telefoon niet kunnen opnemen kunt u een boodschap achterlaten met uw naam en telefoonnummer, dan bellen we u terug. Of u kunt een email sturen naar zorgteam@bgldorp.nl

Schroom niet, we hebben elkaar nodig en zo heeft God ons ook bedoeld om voor elkaar te zorgen in relatie en verbondenheid.

Johan en Laila Konstapel