Jeugddienst 24 juni 2018

A.s zondag 24 juni 2018 organiseert de Baptisten Gemeente Leiderdorp een jeugddienst! Met als spreker Ardon de Waard en muziek voor jongeren met elektrische gitaar, basgitaar en drumstel! Kom jij ook? Aanvang 09.50 uur in de aula van Visser ’t Hooft Leiderdorp.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Cursus Aantekelijk Christen zijn

aanstekelijk Christen

Op onze studieavonden geeft Ruud van Delft de cursus Aanstekelijk Christen zijn. Voor de data kijkt u in de agenda op deze website!

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Kerstfeest zondag 24 december van 15.00-19.00 uur

kerst paint

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

BBQ voor het nieuwe seizoen

Zomerstop-en-American-BBQ-party

Om het nieuwe seizoen in te luiden organiseren we 16 september een BBQ. Komt u ook?

Stuur dan een mail naar secretariaat@bgldorp.nl

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Secret Sisters High Tea

collage

Op zaterdag 4 februari j.l. waren we met 23 vrouwen bij elkaar voor een High Tea. Het was een middag waarin tijd voor ontmoeting was en waarbij we hebben genoten van al het lekkers dat we voor elkaar gemaakt hadden. Ook hebben we geluisterd naar een toespraak over Abigaïl, een vrouw die op bijzondere manier handelde in een lastige situatie. In kleinere groepen hebben we aan de hand van een aantal vragen hier verder met elkaar over nagedacht en dingen met elkaar kunnen delen. Deze middag stond ook in het teken van Secret Sister. Heel kort gezegd: je bidt een jaar lang voor een andere vrouw uit de gemeente, maar zij weet alleen dat iemand dat doet, maar niet wie. Volgend jaar rond dezelfde tijd hopen we weer zo’n middag met elkaar te hebben. Dan zal ook worden onthuld wie voor wie heeft gebeden… We kijken met elkaar terug op een goede en gezellige middag.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen