Evangelisatie

Vanuit onze Gemeente doen we mee aan HiP, Hulp in Praktijk! Dit project valt in deze regio onder Voor Elkaar Leiden.

HiP is een stichting die hulpbieders aan hulpvragers matcht. Het soort hulp wat word geboden is zeer divers, van sociale bezoekjes tot het opknappen van een tuin. Iedereen die zelfstandig woont, geen sociaal netwerk heeft om op terug te vallen en geen financiële mogelijkheden heeft om zelf hulp in te schakelen is welkom bij HiP om een hulpvraag in te dienen. De hulpbieders zijn aangesloten bij diverse kerken in Leiden en omstreken. Wilt u meer informatie of een hulpvraag indienen? Klik dan hier!

Met de Sinterklaas helpen we mee met het Sinterklaasproject van Voor elkaar Leiden. Families die een laag inkomen hebben krijgen cadeautjes en lekkers voor de kinderen, wat  ze anders niet hadden kunnen kopen.

Ook zijn er mensen betrokken bij De Fietskliniek van Voor Elkaar Leiden

In het verleden hebben we ook een aantal groepsactiviteiten en klussen georganiseerd via Stichting Present.

logo-o

Present is een soortgelijke stichting maar dan voor wat grotere klussen met een groep van vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie over Present!

Al meerdere malen hebben we hulp geboden in Leiderdorp, een woonkamer behangen, tuintjes opgeknapt, kerststukjes gemaakt en koekjes gebakken bij een woonvorm voor gehandicapten. Hieronder wat persberichten!

Baptisten knappen tuin op!

groepsfoto

Baptistengemeente Leiderdorp weer Present!

P1050231