Herkenning Erkenning

Ben jij ook druk met bijvoorbeeld werk, sporten, huishouden, kinderen, je sociale leven, christelijke verplichtingen, kortom, voel jij ook de druk om te leven naar de maatstaven van de huidige samenleving?

Je bent niet de enige!

Er wordt best veel gevraagd van de huidige vrouw/moeder of misschien beter: we vragen veel van onszelf. Een combinatie van allerlei taken maken van de vrouw bijna een manager. Gelukkig gaat er veel goed en kunnen we genieten van de dingen die we doen, maar soms is het ook een echte uitdaging. Of het nu allemaal lekker loopt, of dat je het als erg zwaar ervaart, wij gaan op 17 maart even terug naar de basis.  

Zaterdagmiddag 17 maart 2012 organiseren wij een geheel verzorgde middag met geweldige muziek en een goede spreker, genaamd: Carianne Ros. Daarnaast wordt door cabaretiere Sonja de Graaff vele hebbelijkheden en onhebbelijkheden van vrouwen op een rijtje gezet met een flinke portie scherpe humor! Tussendoor kan er genoten worden van lekkere hapjes en drankjes en is er ruimte voor een goed gesprek. (Kijk voor extra informatie over de spreker en cabaretier bij de subkopjes van deze pagina)

Nodig je vriendinnen en collega’s  uit, vraag je zussen mee en maak er een onvergetelijke middag van, vol herkenning en erkenning! Tip: geef het je vriendin, zus, buurvrouw of collega cadeau.

Meer info: Herkenning Erkenning

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *