Linda Smit-Adriaens

Linda is, door ziekte niet langer werkzaam voor de winkel van Het Goede Boek te Leuven, een ondersteunende bediening van de Belgische Evangelische Zending (BEZ). Ze heeft het estafettestokje doorgegeven.

???????????????????????????????????????????????????????????????

Linda kreeg in maart 2018 te horen dat ze uitgezaaide eierstokkanker heeft. Sinds november is, na 18 chemo’s en 2 operaties, de ziekte stabiel. De ziekte heeft echter een enorme impact op haar gezondheid en functioneren gehad. Voorlopig moet ze nog op kracht komen van alle behandelingen en bijwerkingen.

Linda

Linda werd in de zomer van 2018 65 jaar. Ze heeft – met ons en een flink aantal bevriende gasten – haar leven gevierd op 4 november. Ze is de Heer en ons en alle vrienden dankbaar voor liefde die ze mocht ervaren.

Vervolgens heeft zij een reis kunnen ondernemen naar Chili, waar haar zus Marlies jaren geleden een belangrijk werk startte (Rayen Mahuida) in de volkswijk Santa Clara. Marlies wil haar kennis laten maken met ‘haar’ mensen en werk.

Linda heeft een boek geschreven “Gegrepen” een greep uit het leven en werk van Ger Smit. Leverbaar voor €14,50.

voorzijde
achterzijde

De volgende bijbeltekst spreekt Linda sterk aan: Ps.9: 2-3 (Het Boek):

HERE, ik prijs U met mijn hele hart
Ik vertel iedereen over de geweldige dingen die U doet.
Ik loop over van blijdschap en vreugde, dank zij U.
U wil ik lofzingen,
U bent de Allerhoogste God!

Linda is heel blij dat ze het werk mag verder zetten dat ze met Ger is begonnen. Het geeft haar veel voldoening.

hgb-webshop_log

Wilt u het Goede Boek ondersteunen? Dat kan! Ze hebben namelijk sinds 2015 ook een webshop en we leveren aan België en aan Nederland. Heeft u een Bijbel,boek of liedbundel nodig? Bestel hem dan voortaan via www.hetgoedeboek.be

Linda wil jullie graag de laatste preek van Ger nalaten, als zijn geestelijk testament:

      Ger Smit - Pasen 2011